Personvernerklæring for NOKURS

1. Behandlingsansvarlig

Avent Digital AS er på vegne av NOKURS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger. NOKURS er en tjeneste fra Avent Digital AS.

2. Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, passord for min side, i tillegg til informasjon om hvilke kurs vedkommende tar, samt progresjon og resultater for disse. Annen informasjon som registreres er tidspunkt for opprettelse av bruker og brukernavn. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

3. Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser. Administrere medlemskap, kursadministrasjon, påmelding/deltagelse i aktiviteter. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

4. Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle eventuelle kursavtaler samt for å gi tilgang til aktuelle kurs og innhold. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

5. Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider.Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service.Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).

7. Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav. Utover dette kan du kontakte oss for å få fjernet dine data.

8. Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

 
 

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:
kontakt@avent.no

Avent Digital AS
Strandgata 52 6900 Florø

Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å akseptere og bruke nettstedet videre, godkjenner du bruk av cookies.
0
    0
    Handlekurv
    Handlekurven er tomTilbake til oversikten